Domov - Home

Vokalno instrumentalna skupina Arena

Skupina Arena

Skupina Arena

Skupina Arena

Vokalno instrumentalna skupina Arena je nastala iz hišnega benda Piano Bara Arena v Solkanu. Dolga leta je lastnik skrbel za promocijo mladih pevcev in jim dajal možnost, da se predstavijo širši publiki. Tako se je sčasoma oblikovala zasedba, ki je stvar vzela resneje in začeli so nastopati po mnogih prireditvah.

Pestra izbira izvajane glasbe

Sicer pa je skupina zelo priljubljena ob najrazličnejših dogodkih – s pestro izbiro izvajane glasbe, od italijanskih kancon, do slovenske popularne, pa tudi narodnozabavne glasbe in tujih uspešnic, so doslej bili priče mnogih slovesnim priložnostim – porokam, rojstnim dnevom, skrbeli so za razgiban vstop v novo leto...

Zagnano delo in ljubezen do petja ...

... sta skupino hitro pripeljala do nastopov za zaključene visoke družbe, igrali so na praznovanjih obletnic pomembnih slovenskih gospodarskih družb.

Če bi si tudi sami radi popestrili dogajanje, potem ne zamudite priložnosti – vokalno instrumentalna skupina Arena vam nudi popolno zabavo za skoraj vsak okus.

Težave z ozvočenjem prireditve?

Tudi to ni nikakršna težava. Skupina Arena je veliko vlagala tudi v kakovostne naprave zabavne tehnologije in jo lahko po želji najamete.

Stopite v kontakt s Skupino Arena

Vse dodatne informacije: Tadej Šuligoj, 041 341 256

Kontaktirajte nas preko obrazca za povpraševanje.